Ez a nagyon kemény :)

2010.05.09. 22:02

Azér' a bogár is jó dolog. Főleg egy ilyen kiegészítővel:

Buszváltás

2010.05.09. 11:36

Eladtuk a buszt. Simán azért, mert nem sikerült átépítenünk Campmobillá. Jó helyre került: elvitték Németországba, ahol rendbeteszik. Nekünk meg lett egy másik 1974-es T2, már eredeti gyári Westfalia joker. Nehéz döntés volt, de most úgy gondolom, megérte. Mivel ki lehet nyitni a tetejét, az új buszt Noémi Zsiráfbusznak nevezte el. Képek: Íme Delfin utolsó velünk közös útján egy benzinkútnálJakab utoljára a Delfin volánjánálGyerek hátul az ülésbenElrepül tőlünk, remélem jó helyen landol...MezőszéleZsiráf és Delfin egymás mellett. gyerek hátul a másik ülésben - mostmár van asztala isWestfalia werkeMobil ház nagyapám háza előtt
http://www.life.com/image/first/in-gallery/40412/classic-wheels-the-vw-bus T1
AIRS website T2 Rescue Team

cool images

2010.03.15. 02:24

http://www.classcampers.com/tabid/66/Default.aspx

Szerző: delfinbusz

Szólj hozzá!

Címkék: busz képek t2

Egy-két dolog mostanában...

2009.07.13. 14:52

Kedves Látogató!


Az alábbi képen láthatjátok a Delfinbuszt és az egyik legfiatalabbik öccsét, a következőn meg az én két bátyámat, pakolás közben. Én is pakoltam, csak valahogy muszáj fényképezni is. A busz szinte meg sem érzi, ha 300 kilot belepakolunk, eddig még egyszer sem hagyott cserben. Végülis 35 éves, fénykorában van.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Így nézett ki, amikor bepakoltunk. Ez a pár cucc ugyan nem volt 300 kilo, de már arra is volt példa. Rengeteget költöztettünk vele, szállítottunk filmes dolgokat (többszáz kilos sínek, stb.). Mondjuk egyszer Kapolcson leszakadt a tolóajtaja, de azóta már jobb, mint új korában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval röviden ennyi, nemsokára jönnek a képek a kavicsszállításról!

|o\vw/o| The delfinbusz Group, 2009

Terveink a Delfinbusszal

2009.05.03. 12:07

Minenek előtt a legfontosabb dolog, hogy a busz kinézzen valahogy. Ez azt jelenti, hogy nem ártana neki, ha lefestenénk valami szép/hippis/városi/egyéni/mezei/gyerekes/öreges/állatos/űrhajós/bármilyen mintájúra. Itt van egy üres busz, ha valaki tervez valamit, szívesen látjuk, de valószínűleg nem fogjuk olyanra festeni a buszt, mert most éppen van valami tervben. De azért küldjétek bátran, mert lehet, hogy mégis meggondoljuk magunkat(: A szerencsés nyertest elvisszük a busszal a Moszkva tértől a Batthyány térig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik tervünk, hogy egy nagyon extrém buszt csinálunk. Lehet, hogy nemsokára megvalósítjuk, amikor a busz egyszercsak lerobban, és nem megy tovább (ez bármikor bekövetkezhet), és akkor már nem is kérdés, hogy a busz így fog kinézni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 3. tervünk, ami talán a legvalószínűbb (reméljük, nem robban le idő előtt a busz), egy nagyon kényelmes, abszolút megvalósítható kinézet, egy forradalmian régi technológiával:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Megjegyzéseket, észrevételeket, újabb terveket várunk az erdely.jakab@gmail.com e-mail címre.

The Delfinbusz team 2009

 

Még nem westfalia korában...

2009.04.05. 14:31

Sziasztok, Buszosok!

 

Körülbelül 2 éve úgy döntöttünk, hogy szerzünk egy VW Transportert, és mint látjátok, ez sikerült is. Eleinte nem mindenki örült neki, nem nagyon bíztak benne, de mostmár belátták (nagyjából mindneki, bár Ancikának még vannak kifogásai), hogy nem volt rossz vétel. Az árát már sokszorosan visszahozta, mivel már nem egyszer költöztettünk vele, és mindenki nagyon megszerette. Folyt. köv. |o\vw/o|