Terveink a Delfinbusszal

2009.05.03. 12:07

Minenek előtt a legfontosabb dolog, hogy a busz kinézzen valahogy. Ez azt jelenti, hogy nem ártana neki, ha lefestenénk valami szép/hippis/városi/egyéni/mezei/gyerekes/öreges/állatos/űrhajós/bármilyen mintájúra. Itt van egy üres busz, ha valaki tervez valamit, szívesen látjuk, de valószínűleg nem fogjuk olyanra festeni a buszt, mert most éppen van valami tervben. De azért küldjétek bátran, mert lehet, hogy mégis meggondoljuk magunkat(: A szerencsés nyertest elvisszük a busszal a Moszkva tértől a Batthyány térig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik tervünk, hogy egy nagyon extrém buszt csinálunk. Lehet, hogy nemsokára megvalósítjuk, amikor a busz egyszercsak lerobban, és nem megy tovább (ez bármikor bekövetkezhet), és akkor már nem is kérdés, hogy a busz így fog kinézni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 3. tervünk, ami talán a legvalószínűbb (reméljük, nem robban le idő előtt a busz), egy nagyon kényelmes, abszolút megvalósítható kinézet, egy forradalmian régi technológiával:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Megjegyzéseket, észrevételeket, újabb terveket várunk az erdely.jakab@gmail.com e-mail címre.

The Delfinbusz team 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://delfinbusz.blog.hu/api/trackback/id/tr671100145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása